Om Ord og Toner

Foto: Marit Lindvig Stampe

Ord og Toner tilbyr sang- og kulturformidling til bedrifter, næringsliv, lag/foreninger, bryllup, konfirmasjoner, jubileum og andre arrangementer.

Jeg heter Marit Lindvig Stampe, er født i Porsgrunn i 1970 og oppvokst i Grenland. I dag bor jeg på Heistad, ved Eidangerfjorden, med mannen min Pål og en katt. Sønnen vår Jonathan er student og bor utenbys.

Sang og musikk har alltid vært en stor del av mitt liv. 5 år gammel startet jeg å synge i kor, og har siden den gang vært medlem av ulike kor i og utenfor Grenland. I flere år var jeg med som aktør i Breviksrevyen.

I 2004 etablerte jeg enkeltmannsforetaket Ord og Toner. Gjennom mitt foretak formidler jeg musikalske og kunstneriske innslag til næringsliv, foreninger, bedrifter, organisasjoner og private tilstelninger i og utenfor Grenlandsregionen. Jeg har også holdt en rekke konserter på ulike arenaer i Grenland. Tilbakemeldinger som ofte går igjen om mine opptredener er at jeg er en god formidler og at jeg evner å skape god stemning for mitt publikum.

Jeg er en kreativ sjel. I tillegg til å synge liker jeg å fotografere og skrive dikt. Ofte viser jeg bilder og fremfører dikt i kombinasjon med sangene.

Jeg samarbeider med ulike musikere fra Grenlandsregionen. Se bilder fra ulike oppdrag jeg har hatt. Av type sanger jeg fremfører, kan være musikalske godbiter innen kategoriene; Pop, jazz, musikaler og vise.

Foto: Marit Lindvig Stampe