Om Ord og Toner

Ingen oppdrag for store – ingen oppdrag for små.

Ønsker du et musikalsk og kunstnerisk innslag til;

  • Et kick-off møte/kurs/seminar/kundetreff/produktlansering
  • En jubilantfest/en sommerfest/vennetreff
  • Et bryllup/en barnedåp/en begravelse
  • eller noe annet?

Ta kontakt med meg!

Jeg skreddersyr musikalske innslag etter dine ønsker og behov. 

Jeg, Marit Lindvig Stampe (1970) er født og oppvokst i Grenland. I dag bor jeg på Heistad, ved Eidangerfjorden, med mannen min Pål. Sønnen vår Jonathan er student og bor utenbys.

Sang og musikk har alltid vært en stor del av mitt liv. Jeg startet i kor da jeg var 6 år, har sunget i ulike Grenlandskor, og vært aktør i Breviksrevyen gjennom flere år.

I 2004 etablerte jeg enkeltmannsforetaket Ord og Toner. Gjennom mitt foretak formidler jeg musikalske og kunstneriske innslag til næringsliv, foreninger, bedrifter, organisasjoner og private tilstelninger i og utenfor Grenlandsregionen. Jeg har også holdt en rekke konserter på ulike arenaer i Grenland. Tilbakemeldinger som ofte går igjen om mine opptredener er at jeg er en god formidler og at jeg evner å skape god stemning for mitt publikum.

Jeg er en kreativ sjel. I tillegg til å synge er jeg også naturfotograf, tekstforfatter og poet. Ofte viser jeg bilder og fremfører dikt i kombinasjon med sangene.

Jeg samarbeider med ulike musikere fra Grenlandsregionen. Se bilder fra ulike oppdrag jeg har hatt. Av type sanger jeg fremfører, kan være musikalske godbiter innen kategoriene; Pop, jazz, musikaler og vise.