Om Ord og Toner

Foto: Marit Lindvig Stampe

Ord og Toner tilbyr sang- og kulturformidling til bedrifter, næringsliv, lag/foreninger, bryllup, konfirmasjoner, jubileum og andre arrangementer.

Jeg heter Marit Lindvig Stampe, er født i Porsgrunn i 1970 og oppvokst i Grenland. I dag bor jeg på Heistad, ved Eidangerfjorden med min familie.

Sang og musikk har alltid vært en stor del av mitt liv. 5 år gammel startet jeg å synge i kor, og har siden den gang vært medlem av ulike kor i og utenfor Grenland. I flere år var jeg med som aktør i Breviksrevyen.

I 2004 etablerte jeg enkeltmannsforetaket Ord og Toner. Gjennom mitt foretak formidler jeg musikalske og kunstneriske innslag til næringsliv, foreninger, bedrifter, organisasjoner og private tilstelninger i og utenfor Grenlandsregionen. Jeg har også holdt en rekke konserter på ulike arenaer i Grenland. Tilbakemeldinger som ofte går igjen om mine opptredener er at jeg er en god formidler og at jeg evner å skape god stemning for mitt publikum.

Jeg er en kreativ sjel. I tillegg til å synge liker jeg å fotografere og skrive dikt. Ofte viser jeg bilder og fremfører dikt i kombinasjon med sangene.

Jeg samarbeider med ulike musikere fra Grenlandsregionen. Se bilder fra ulike oppdrag jeg har hatt. Av type sanger jeg fremfører, kan være musikalske godbiter innen kategoriene; Pop, jazz, musikaler og vise.

Foto: Marit Lindvig Stampe