Musikk/video

I tillegg til at jeg liker å synge er jeg svært glad i naturen og å fotografere. I denne musikk videoen vil du få se noen bilder som jeg har tatt langs skjærgården i Grenland. Sangen jeg fremfører heter «Salt» og er hentet fra min CD «Litt av hvert» som jeg gav ut i 2007. Det er Cajsa Stina Åkerstrøm som har skrevet tekst og melodi til sangen. Flere dyktige musikere fra Grenland er med og spiller på låta; Piano – Espen Gjelstad Gundersen, Trommer – Stig Sjøstrøm, Bass – Nils Henrik Mostraum og Gitar – Hans Aaseth.
Dette videoopptaket er hentet fra min «Førjulskonsert med jazztoner» i Vestre Porsgrunn kirke november 2016. Det var stor stas å kunne få muligheten til å samarbeide med den dyktige jazzsangeren og låtskriveren Torun Eriksen, opprinnelig fra Skien, som hadde takket ja til å være med som gjesteartist på denne konserten. I tillegg var det også stor stas å få samarbeide med de dyktige musikerne som var med; Piano – Espen Gjelstad Gundersen, Guttorm Guttormsen (saksofon og fløyte), Nils Henrik Mostraum (kontrabass), Henriette Lindstad Børven (fiolin). Lyden på konserten var det Eivind Fossnes Dahl som stod for, og Gisle Nomme var ansvarlig for video opptak.
I denne videoen fremfører jeg sangen «In my life» som er skrevet av John Lennon og Paul Mc Cartney. Musikere som er med og spiller er Espen Gjelstad Gundersen på flygel, Stig Sjøstrøm på trommer, Frøydis Grorud på fløyte og Nils Henrik Mostraum på kontrabass.
Bildene i videoen er fra Grenland. De fleste bildene har jeg tatt selv, andre bilder har jeg fått låne av reiselivs selskapet Visit Grenland og privatpersoner som har ønsket å bidra med bilder til mitt musikalske konsept Grenland i Ord og Toner.
God reise!